Vinterpadletreffet
Påmelding

Påmelding

Påmelding til Vinterpadletreffet 2023 er åpnet, og gjøres via denne linken hos padleforbundet (Alle deltakere MÅ sikre seg overnatting selv FØR påmelding til treffet gjennomføres. Les informasjon om deltakelse på treffet før påmelding: Påmeldingsinformasjon

Påmelding Vinterpadletreff 2023
Etter en lang pause har vi den store glede å ønske velkommen til Vinterpadletreffet 10. –12. mars 2023!
Årets treff blir arrangert med base i Ørsvågvær, Kabelvåg, i vakre Lofoten. Vi kribler etter å igjen arrangere Vinterpadletreffet, og ønsker så vel gamle travere som helt nye padlere hjertelig velkommen!
Mange av plassene som var reservert av VPT på Skårungen er allerede booket av personer før åpningen av påmelding, og treffet vil fylles fort. Vi anmoder de som booker om å dele dersom de har ledig kapasitet i sine boenheter. Alle deltakere MÅ sikre seg overnatting selv FØR påmelding til treffet gjennomføres.
Før påmelding gjøres, bør/må du gjøre deg kjent med informasjon om treffet. Du finner alt på disse sidene. Les gjennom alt.
Etter en så lang pause er vi ivrige og inspirerte, men ser også at det krever mye av styret bak treffet å komme i gang igjen. Vi har derfor valgt å forenkle treffet litt for at styret skal få fokusert på planlegging av programinnholdet.
Dette innebærer bla at den enkelte deltaker selv bestiller overnatting. Festmiddag lørdag er ikke inkludert som tidligere, men den enkelte bestiller fra Skårungens meny på festkvelden. Oppsummert fokuserer vi på det faglige innholdet, det sosiale med å være på tur, workshops og turer der sikker vinterpadling er temaet.
Treffavgiften er i år satt til 950,- pr person. Dette dekker leie av lokaler for sekretariat felles aktiviteter, lunsj på lørdag, lokaler for vask- og tørk av utstyr, ansvarspersoner for alle aktiviteter, logistikk, sikkerhetstiltak med følgebåt m.m.
Under «Informasjon» finner du det du trenger å vite før påmelding.
Styret i VPT ønsker DEG hjertelig velkommen til årets treff! 🙂
FRIVILLIG ARBEID I STABEN?
Vinterpadletreffet er avhengig av at personer i padlemiljøene stiller sin kompetanse til rådighet til forskjellige oppgaver under arrangementet.
Det er behov for turledere, vertskap, logistikk, sekretariat og ledere av workshops på hav og land.
Frivillige som blir tilknyttet arrangørstaben og deltar aktivt etter avtalte vaktlister få redusert
deltakeragiften til treffet.
Aktivitetsledere som ønsker å bidra til gjennomføring av treffet bes kontakte Marian Leonhardsen på maleonh@online.no eller mobil 917 66 920.

Om VPT

Vinterpadletreffet er en samarbeidsforening drevet av de fem klubbene Harstad Padleklubb, Vesterålen Padleklubb, Vest-Lofoten Kajakklubb, Lofoten Kajakklubb og Bodø Kajakklubb. Formålet er å styrke klubbenes samarbeid generelt, og å arbeide for sikker padleglede også om vinteren. Det betyr at både du som er aktivitetsleder i din egen klubb, og du som er helt ny og ivrer etter å gå i gang med å padle i denne fantastiske årstiden, kan høyne din kompetanse på flere områder i løpet av treffet.

Det vil som alltid bli et innholdsrikt program, med varierte turer, forskjellige workshops og tema til lands og til vanns … og mye mer!