Vinterpadletreffet
Sponsorer

Sponsorer

Vinterpadletreffet er avhengig av en rekke ulike bidrag for å fungere og lage et godt treff med attraktive tilbud. Viktigst er naturlig nok de personene, spesielt i styre og stab, som arbeider med forberedelser og selve gjennomføringen av treffet og som bidrar med stor kompetanse og utallige timer frivillig innsats. Uten disse, intet treff.

Viktig er også økonomiske bidrag, og vi er svært takknemlige for støtte fra sponsorer. Disse har gitt bidrag i form av reduserte innkjøpspriser og/eller gratis utstyr og tjenester. Noe til bruk gjennom treffene og noe som premier til inntektsgivende lotteri.

Vinterpadletreffet vil rette en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere!

 

www.seatronic.no

Med fokus på kvalitet, sikkerhet og service har Seatronic vært landets ledende leverandør av båtutstyr og maritimt sikkerhetsutstyr helt siden 1982.

 

www.kystradio.no

Telenor Kystradio dekker hele Norges kyst og er Hovedredningssentralenes «ører» til sjøs. De kommuniserer med alle søk- og redningsenheter, og representerer en trygghet for oss som ferdes på havet.

Byssegutten

www.byssegutten.no
FB/Instagram @byssegutten
Byssegutten er Brian Morsund. Han er utdannet som pedagog og NPF Veileder Hav gjennom Norges Padleforbund,
og var også byssegutt på ekspedisjonen Sakteruta. Byssegutten tilbyr padleforbundets kurs innen havpadling,
og skreddersydde kurs og turer tilpasset deltakernes ønsker.

www.polarkajakk.no

Polar Kajakk ledes av Morten Eilertsen. Han har mange års erfaring som pedagog og kursholder. Morten tilbyr en rekke padlekurs på ulike nivåer, og kan planlegge og lede både korte og flerdags padleturer. Ellers arbeider han profesjonelt som padleguide i ulike deler av verden. Av sertifisering er han NPF veileder/trener3 hav, NPF trener1 flattvann og har også trening gjennom ISKGA.

 

www.alfafritid.no

Alfa Fritid holder til i Tromsø og er en komplett leverandør av utstyr for havpadling. Som landets mest erfarne tilbyder, kan de gi gode råd og har et bredt utvalg av kajakkmerker av høy kvalitet, bekledning og relatert utstyr. Alfa Fritid sender over hele landet.

 

Catogården

www.catogarden.no

Catogården er et hjemmekoselig hotell som ligger i den gamle væreiergården Reine. Her finner du også Reine Paddling under samme tak, som leier ut kajakkutstyr og guider turer på Reine.

 

www.lofoten-aktiv.no

Lofoten Aktiv drives av en av landets mest erfarne havpadlere, Jann Engstad. Han har skrev padleguide for Lofoten «The Lofoten Islands – A sea Kayak guide to the Magical Isles». De tilbyr opplevelser og kurs innen padling, fjellturer, nordlysturer og leier ut turutstyr.

 

www.padling.no

Norges Padleforbund, er landets ledende organisasjon innenfor alt av padling. NPF sitt hovedvirke er organisasjons-, kompetanseutvikling og konkurranseaktiviteter tilknyttet padling. Det er NPF som står bak Våttkort-systemet, våttkort.no, kursstigen for padleopplæring i Norge.